Kiegyensúlyozott harmóniában a környezetünkkel

A filozófiánkat is úgy fogalmaztuk meg, hogy magyar cégként az a feladatunk, hogy példát mutassunk a környezetünknek. Úgy működjünk, hogy példaként szolgáljunk a partnereinknek. Meghatározó számunkra az, hogy a minden napi működésünkbe beépítsük azokat a mozzanatokat, amelyek révén üzleti érdekkel egy szintre tudjuk emelni a társadalmi kötelezettségeinket. Vállalati szinten elért sikerünk nem valósulhat meg, ha úgy nem fordítunk elegendő figyelmet a környezetünkre. Alap stratégiánk része, hogy minden évben előre meghatározott forrásokat különítsünk el, olyan szervezeteknek, akik igénylik a támogatást. Ezt a keretet évről-évre folyamatosan bővítjük. Tudjuk és hiszünk benne, hogy a siker abban rejlik, hogy harmóniában működünk a környezetünkkel. Ez a fajta stratégai túlmutat a pénzügyi és gazdasági érdekeken. Egy jövőbe tekintő vállalat nem lehet eredményes, ha ezeket az elemeket nem építi bele a vállalat döntéseibe.

SOTE JÁTSZÓHÁZ ALAPÍTVÁNY

SuperOcean Consulting Kft.

A Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati klinikája több mint 120 éve vállal kiemelkedő szerepet a gyermekek gyógyításában. Gazdag hagyományú intézményünk az ország minden tájáról, sőt a környező országokból is fogad gyermekeket. Számunkra is fontos a gyermekek gyógyulása, így mi is segítjük a SOTE Játszóház Alapítvány működését.

A TŰZOLTÓ UTCAI
GYERMEKKLINIKA BETEGEIÉRT ALAPÍTVÁNY

SuperOcean Consulting Kft.

"A Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány kizárólag azon munkálkodik, hogy a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikáján ápolt valamennyi betege gyógyulásának érdekében olyan segítőkész embereket találjon, akik jótéteményükkel kiegészítik a bőségesnek nem nevezhető – néha még elégségesnek is alig mondható – állami forrásainkat."

OMSZ

SuperOcean Consulting Kft.

"Az OMSZ Alapítványt olyan mentődolgozók hozták létre, akik hisznek a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban, a segítségnyújtás örömében. Az alapítványt az a szándék hívta életre, hogy segítsük az OMSZ műszaki állapotának fejlődését, a dolgozók jobb munkakörülményeinek megteremtését, a bajtársak nagyobb megbecsülését a társadalomban." Mi is segítjük a OMSZ Alapítvány működését.

KAPOCS
ANYAOTTHON

SuperOcean Consulting Kft.

A KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény számunkra szívügyünk, mert minden gyermek megérdemli a szeretetet, a törődést és a gondoskodást. Gyermekeink védelme a mi felelősségünk, ezért támogatjuk az anyaotthont.

IGAZGYÖNGY
ALAPÍTVÁNY

SuperOcean Consulting Kft.

Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért. A következő generációért, a mostani generáció segítségével. Alapítványuk Európa tíz legszegényebb régiójának egyikében, az Észak-alföldi régióban működik, központjuk pedig Berettyóújfaluban található.

BERETTYÓÚJFALU VASS JENŐ ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE

SuperOcean Consulting Kft.

"Sokszínű tevékenységekkel, nagy szeretettel biztosítjuk a gyermekek testi és lelki fejlődését, értelmi képességeik, egyéni adottságaik kibontakozását. Mindennapos játékos tanulás keretében segítjük fejlődésüket. A közösséghez szoktatással emberi kapcsolataik kialakítását irányítjuk. Fokozatosan szélesítjük a környezetről, a világról alkotott ismereteiket, elősegítjük a felnőttekhez való viszonyulásukat."

FIDÓ BÁCSI ALAPÍTVÁNY KISKUNFÉLEGYHÁZI ÁLLATMENHELYE

SuperOcean Consulting Kft.

Fontos célunk, hogy gondoljunk azokra a csodálatos állatokra is, akik az emberek leghűségesebb társai, gyermekeink barátjai és játszótársai. A Fidó Bácsi Alapítványa szervezet által nyújtott szeretet és gondoskodás és hozzáállás egy olyan ügy, melyet jószívvel támogatunk.

HANGYA
KÖZÖSSÉG
ALAPÍTVÁNY

SuperOcean Consulting Kft.

A Hangya Közösség alapítvány 2010 óta segíti a kevésbé támogatott vidéki menhelyeket. Az állatvédőknek nincs könnyű dolguk. Magyarországon sajnos a felelős állattartás kevéssé ismert fogalom. Hatalmas a túlszaporulat, mindennapi a lakossági állatkínzás és a befogott állatok elaltatása. Nekik és az általuk gondozott állatoknak próbálunk segíteni összefogással, információval.

PÉNZÜGYŐR SE - KECSKEMÉTI BIRKÓZÓ CSAPATA

SuperOcean Consulting Kft.

Számunkra nagyon fontos a sport és a rendszeres testmozgás támogatása is. Különösen fontos ez a kisgyermekek és diákok esetében. Támogatásunk célja, hogy minél több tehetségnek lehetőséget biztosítsunk a sport különböző területein is. Hajrá Hírös Oroszlánok!

KOROIBOSZ RSE KARATE KLUB

SuperOcean Consulting Kft.

A jövő sikerei a fiatal tehetséggondozásban rejlik. A KOROIBOSZ edzéseken már óvodás kortól kezdve megtapasztalhatják a gyermekek, a tisztelet, fegyelem és összetartás mellett a sportsikereket. Aktív mozgásuk pedig egészséges fejlődésük alapja.